Voordeel én kwaliteit via private label van Telecom Partners.

Back to Nieuws

Voordeel én kwaliteit via private label van Telecom Partners.

Naast KPN hebben wij ook een Private Label en dat is in een aantal gevallen bijzonder aantrekkelijk. De keuze voor dit Private Label past in het streven naar onafhankelijkheid van Telecom Partners.

Heel kort door de bocht: wij kunnen een groep abonnement aanbieden van 3 GB en 300 belminuten voor € 14, – per maand met facturering vanuit Telecom Partners. Kwaliteit is gewaarborgd doordat er gebruik wordt gemaakt van het KPN-netwerk. Dit tarief is flink lager dan het KPN KleinZakelijk en kan dus voor verschillende ondernemers echt belangrijk zijn.

Waarom wil je nu een Private Label gebruiken?

De tijd dat Private Labels onder de maat presteerden ligt ver achter ons. Dit Private Label loopt voorop met visual voicemail, een slim en écht gebruiksvriendelijk voicemail systeem. Dat is handig.

Vanuit Telecom Partners werken wij met één uniforme einddatum. Ook daar is er weer gemak. Of je nu kiest voor een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar, na activering van het eerste nummer gaat de looptijd in. Een nieuw abonnement toevoegen? Uitstekend, dan loopt deze op het bestaande contract mee en de einddatum is bekend. En inderdaad, wij noemen een looptijd van 1 maand voor bedrijven die echt maximaal flexibel willen zijn. Uiteraard zijn de contracten met een langere looptijd voordeliger maar soms is flexibiliteit belangrijker. En dat kan bij ons.

Verder werken we met een klantvriendelijk beheer portaal waar je zelf veel dingen kunt doen. Bijvoorbeeld zelf een SIM wissel, het abonnement down- of upgraden, een soft block toepassen of de puk code van het betreffende toestel inzien. En lukt het niet? Dan zijn wij er altijd om even bij te springen.

Delen van belminuten en data kan uiteraard met collega’s, alles volgens een Fair Use Policy.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid van Private Label? Neem dan even contact op met Otto of Jeroen.

Otto Schülski, 06 83668571

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570

Telecom Partners. Uniek in klantbehandeling. Altijd de vaste contactpersoon vanaf het eerste contact tot en met de installatie. Zekerheid voor alles!

 

Share this post

Back to Nieuws