UITDAGING VOOR EEN TELE MARKETEER

Back to Nieuws

UITDAGING VOOR EEN TELE MARKETEER

Telecom Partners is onafhankelijk in haar advies. Specialist op Telecomgebied ben je niet zomaar. Onze kennis houden wij dagelijks up-to-date. Wij hebben een diensten- en productenaanbod dat veel verder gaat dan alleen mobiele telefonie. Samenwerken met relaties en samen de beste oplossing in kaart brengen en uitvoeren. En maximale service geven. Relaties waarderen onze inzet, vakmanschap, creativiteit, flexibiliteit en eenvoud als enorme pluspunten. En daar zijn we trots op. Dat is precies waar wij elke dag voor gaan. Tevreden klanten, mooie diensten en producten en een fijne werksfeer.

Er gebeurt veel in de Telecom wereld. Telecom Partners heeft een duidelijk aanbod en een scala aan diensten dat we met toekomstige opdrachtgevers willen delen.

Wij zijn op zoek naar een

Tele Marketeer

Het correct maken van afspraken met de juiste relaties is voor jou vanzelfsprekend. Dat doe je enthousiast en met overtuiging. Geen “sales” om te scoren maar “sales” om werkelijk van toegevoegde waarde te zijn. Sales met meerwaarde noemen wij dat. Kwalitatief goede afspraken zijn waardevol voor de relatie én voor ons als organisatie. We verwachten dat je de verantwoordelijkheid kan én wil nemen, accuraat bent en uiteraard perfect kan werken met datasystemen.

Er is veel werk te doen. Het is soms hectisch maar zorgvuldigheid gaat voor alles. We zoeken een enthousiast persoon die gaat werken vanuit een beschikbaar databestand en die in staat is uitstekend samen te gaan werken met onze adviseurs. Je komt te werken op een geweldige plek in Grift 055.

Bagage: doorzettingsvermogen, creativiteit en humor. Passend binnen een klein team en een MBO niveau 3-4 en bij voorkeur lekker snel beschikbaar.

Wij bieden een goed salaris, een prima inwerkperiode en begeleiding.

Belangstelling? Stuur je mail met CV naar Jeroen van Raamsdonk,

 

Share this post

Back to Nieuws