Trots

Jeroen van Raamsdonk

Inmiddels bijna 20 jaar professioneel werkzaam in de branche. Medeoprichter van Telecom Partners. Ik heb alle ontwikkelingen en trends van dichtbij meegemaakt. Telecom, en de vele mogelijkheden nu en straks, maar ook alles op het gebied van Hosting en ICT bieden heel veel mogelijkheden en kansen. Ik volg de ontwikkelingen op de voet en ben erg enthousiast! 

Ik verdiep me graag in zaken en in de uiteindelijke samenwerking met relaties, zit barstenvol energie en geef echt nooit op. Mijn credo? Er is altijd een oplossing om zaken beter en slimmer te kunnen doen. 

En dat geeft altijd voordeel: in kwaliteit maar uiteindelijk in geld. 

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570

j.vanraamsdonk@telecom-partners.nl

Otto Schülski

In 1991 van start gegaan in de branche. Medeoprichter van Telecom Partners. Door mijn jarenlange ervaring weet ik ‘hoe de hazen lopen’. Er is vandaag de dag zo veel aanbod en er zijn ontelbare mogelijkheden en combinaties. Ik pretendeer niet ze allemaal te kennen maar wel de meeste en anders ga ik ze vinden. Dagelijks vragen relaties mij om advies omdat ze werkelijk door de bomen het bos niet meer zien en soms vastgebakken zitten in bepaalde contracten en denkpatronen. Ik begrijp dat en help ze verder. En dat vereist tact en kennis want vandaag de dag lijkt iedereen verstand van Hosted, ICT en Mobiel te hebben. Bij Telecom Partners weten we waar we over praten en kijken naar andere samenwerkingen, combinaties en mogelijkheden. Altijd met resultaat! En daar ben ik trots op. 

Otto Schülski, 06 83668571
o.schulski@telecom-partners.nl

Het belang van trots

Trots speelt een belangrijke rol in onze dagelijkse business. Trots geeft ons energie. Relaties zijn tevreden en kunnen op ons bouwen én vertrouwen. Ze weten dat we graag afgerekend willen worden op onze geleverde prestaties. Daarnaast geeft trots ons de voldoening van ‘A-job well done’. 

Trots heeft bij telecom Partners alles te maken met het geven van een gedegen advies. Altijd het beste voor een relatie willen en kunnen bereiken. En let wel: het beste is niet altijd het meest goedkope product of dienst. 

Wij kijken verder dan alleen de prijs op dit moment. Antwoorden op vragen over uw bedrijfsomvang, ontwikkelingen, plannen, dromen, visie, gevoel en samenwerking zijn essentieel om tot een verrassend totaalplan te komen. 

Perfecte producten
Een ‘open deur’ zou je zeggen. Niets is minder waar. De oplossingen die wij aanbieden als combinatie van integratie en techniek zijn perfect. Vaak maatwerk zonder bijbehorend prijsplaatje. Maatwerk is niet kostbaar en levert altijd rendement op. De kunst is hier om de juiste ingrediënten samen te voegen: producten, hardware, software en kennis. En dan komt ons vakmanschap en de passie in beeld. Perfect! 

Altijd een oplossing

Er is heel veel aanbod op de markt van Hosted, ICT en Mobiel. Zoveel zelfs dat het lijkt of we ons dagelijks in een oerwoud bevinden. Geen probleem, wij weten de weg, kennen de trends en zijn bekend met de obstakels bij alle providers en leveranciers. Wij kunnen altijd een passende oplossing bieden.  

Relaties waarderen onze inzet, eenvoud, kennis, onafhankelijkheid, kleinschaligheid en ambitie.