NIEUWS OVER KPN ÉÉN EN EEN SUPERAANBIEDING IPAD

Back to Nieuws

NIEUWS OVER KPN ÉÉN EN EEN SUPERAANBIEDING IPAD

KPN ÉÉN

Telecom Partners is TopPartner van KPN. En dat is niet zonder reden. Betrouwbaarheid en innovatie gaan hier hand in hand. Recent is KPN van start gegaan met een offensief om het belang én de risico’s van het Internet onder de aandacht te brengen. En in het zakelijke segment is altijd een risico als de verbinding uitvalt. Dat levert ongemak en extra kosten op en dat wil niemand. Dat ongemak is verleden tijd met KPN ÉÉN. Bij storing wordt direct een verbinding gemaakt met het mobiele netwerk en kunt u veilig doorwerken, betalingstransacties doen en verder gaan in een TEAMS meeting. KPN: altijd verbonden. En daar werken wij graag aan mee.

 

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Otto of Jeroen.

Otto Schülski, 06 83668571

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570

 

SUPERAANBIEDING APPLE IPAD

Telecom Partners is naast Hosted en Mobiel ook deskundig op ICT-gebied. Van werkplekbeheer tot aan de hardware, wij weten de weg en kennen de producten. Tot aan 30 November hebben we een superaanbieding om nog eenvoudiger onderweg of vanuit huis efficiënt te kunnen werken.  APPLE iPad Pro wifi, 128 GB, inclusief simkaart mogelijkheid. Space Gray. We hebben het hier over het 2020 model met de snelle A12Z processor. Maar ook met de verbeterde microfoons met studiokwaliteit om in hoge kwaliteit filmpjes op te nemen.

Normale prijs € 1.049, –

Telecom Partners prijs € 985, –

De prijs is exclusief BTW en eventueel leverbaar met een zeer voordelig data abonnement voor onderweg. Informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk is deze iPad uit te breiden met een volwaardig toetsenbord. Ook deze kunnen wij leveren.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Otto of Jeroen.

Otto Schülski, 06 83668571

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570

 

 

Telecom Partners. Uniek in klantbehandeling. Altijd de vaste contactpersoon vanaf het eerste contact tot en met de installatie. Zekerheid voor alles!

Share this post

Back to Nieuws