Maart nieuwsbrief

Back to Nieuws

Maart nieuwsbrief

Mobile Device Management

Een hele mond vol en lekker technisch. Maar wat een geweldige toepassing. Bij Telecom Partners zijn we super enthousiast en dat leggen we graag kort even uit.

In de kern zorgt Mobile Device Management (MDM) ervoor dat je alle mobiele apparaten binnen je organisatie eenvoudig en overzichtelijk kunt beheren. Ja, boeiend hoor ik je denken. Nou, dat is het zeker. Dagelijks zijn er heel veel problemen die op de een of andere wijze met beveiliging en/of ongemak bij mobiele appraten te maken hebben. Sommige gebruikers nemen het nu eenmaal niet zo nauw met bijvoorbeeld een complex wachtwoord of het regelmatig wijzigen daarvan. Door een juiste toepassing kun je ook datalekken voorkomen, belangrijk in het kader van de AVG. Privé en zakelijk is eenvoudig te scheiden en per applicatie is, indien gewenst, een VPN in te stellen. Verder gaat het verzenden van e-mail dan altijd via een veilige verbinding. Documenten zijn per mobiel apparaat veilig te beheren en te bewerken. Nog een extra voordeel is dat de Devices op afstand kunnen worden aangepast, je mee kunt kijken, de locatie zien of zelfs het apparaat whipen.

Allemaal zaken die integraal met beveiliging te maken hebben. En je weet het: veiligheid (security) wordt steeds belangrijker bij gebruik van het internet.

Deze informatie over MDM delen we natuurlijk niet zomaar. Binnen je bedrijf kunnen we dit systeem snel installeren. Je kunt dit niet zelf. Als het eenmaal is geïnstalleerd dan heeft de IT-verantwoordelijke binnen jouw organisatie er ook geen omkijken meer naar. En mocht er toch hulp nodig zijn dan staan Otto of Jeroen altijd paraat.

Maar er zijn nog veel meer interessante dingen mogelijk met MDM die je vast zullen aanspreken. Bel eens voor een kennismakingsuitleg, op kantoor of via TEAMS. We gaan je verrassen.

Otto Schülski, 06 83668571

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570

 

Telecom Partners. Uniek in klantbehandeling. Altijd de vaste contactpersoon vanaf het eerste contact tot en met de installatie. Zekerheid voor alles!

Share this post

Back to Nieuws