Microsoft 365

 

MICROSOFT 365 

Telecom Partners gaat verder in het ondersteunen van de verhoging van uw bedrijfsactiviteiten door haar complete kennis van Microsoft 365. Dit is een complete bundel die alle applicaties die bekend is vanuit Office 365, het service platform van Microsoftproducten dat werkt vanuit de Cloud. In dit pakket zitten voor vele gebruikers bekende applicaties zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Maar daarnaast vele andere applicaties zoals OneDrive, SharePoint Power BI, Flow en Teams. 

In Microsoft 365 zijn Office, Windows en verschillende beveiligingsdiensten onderling gekoppeld. Dat is super gemakkelijk alleen je moet wel even weten hoe je dat kunt managen. En dat weten we perfect bij Telecom Partners. Binnenkort gaan wij van start met verschillende workshops om kennis te delen. 

Als KPN Business Partner kennen wij alle mogelijkheden. Maar ook voor de hardware kant van het verhaal bent u bij ons aan het juiste adres. Door de combinatie van hardware en installatie bent u verzekerd van optimale service. En nee, wij zijn qua hardware onder aan de streep niet duurder dan anderen. Hardware is veel meer dan alleen een apparaat dat werkt.