Februari nieuwsbrief

Back to Nieuws

Februari nieuwsbrief

Dit is de eerste nieuwsbrief van Telecom Partners in 2021. Een jaar waar we naar verwachting anders blijven werken. Telecommunicatie zal daar een belangrijke rol in blijven spelen. Sterker nog, wij denken dat die rol alleen maar zal toenemen. Wat niet anders zal worden is onze klantbenadering. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het product of dienst is Otto of Jeroen je vaste aanspreekpunt. En vanzelfsprekend geldt dit voor het gehele aanbod: Hosted-ICT-Mobiel. En dat omvat een scala aan producten en diensten.

In deze nieuwsbrief kort enkele aandachtspunten:

KPN ÉÉN

Wij zijn KPN Business Partner en kennen alle in’s en out’s van de diensten. Wist u bijvoorbeeld dat als u 3 disciplines van KPN betrekt u dubbele data op het mobiele abonnement ontvangt. Dat is snel voordeel halen. Meer weten? Neem even contact op met Otto of Jeroen.

KPN ÉÉN HOSTED

Werken, en dan speciaal thuiswerken is dagelijkse kost voor velen. Toch wil je niet altijd je 06 nummer vrijgeven. Dat hoeft ook niet als je organisatie een KPN Hosted centrale gebruikt. Dan is de uitbreiding alleen maar met het toestel wat je op kantoor gebruikt. Door een handig appje kan je rechtstreeks bereikbaar zijn op je mobiel als je toestel op kantoor overgaat. Ook kan je door het appje met het vaste nummer vanaf het kantoor uitbellen. Thuis werken, maar het lijkt dat je gewoon op kantoor bent. De app is ook te gebruiken als je geen mobiel abonnement van de zaak hebt.

ICT

Telecom Partners is al vele jaren rechtsreeks distributiepartner van HP. En dat biedt mogelijkheden qua assortiment én prijs. Bij en grote afname van HP-producten kunnen wij een aantrekkelijke korting verstrekken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

KPN ÉÉN MOBIEL

Binnen een organisatie zijn er vaak verschillende soorten abonnementen in dataverbruik. Ook daar zijn er weer verschillende voordelen te behalen. U kunt uw persoonlijke data delen met collega’s mits zij dezelfde databundel hebben. De looptijd en einddatum van de abonnementen zijn dan niet belangrijk. Dus bijvoorbeeld uw databundel is 10 Gb maandelijks en u heeft ruimschoots genoeg, dan kunnen collega’s met eenzelfde 10 Gb bundel van uw overschot profiteren. Of omgekeerd natuurlijk als u een keer tekortkomt. Laat Otto of Jeroen dit voor u in orde maken.

 

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Otto of Jeroen.

Otto Schülski, 06 83668571 * o.schulski@telecom-partners.nl

Jeroen van Raamsdonk, 06 83668570 * j.vanraamsdonk@telecom-partners.nl

 

Telecom Partners. Uniek in klantbehandeling. Altijd de vaste contactpersoon vanaf het eerste contact tot en met de installatie. Zekerheid voor alles!

Share this post

Back to Nieuws